Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata|Mecanic de...pasarica
Autor : sebyboy21 - 2012-07-17
Citita de 14959 ori - Nota 8.03 (37 voturi)
De mic mi-a placut sa mesteresc tot felul de lucruri iar pasiunea aceasta in timp mi-a adus prieteni si mi-a rotunjit din cand in cand veniturile. In timp m-am apucat de mecanica auto si am destul succes in ceea ce fac si asta m-a adus in niste imprejurari placute,ceea ce urmeaza fiind una din ele.
Intro zi calda de sambata,impreuna cu cativa prieteni,ne-am hotarat sa iesim la un gratar si o baie la un lac din apropierea localitati unde locuiesc. Zis si facut,ne-am aprovizonat cu cele necesare,ne-am suit in masini si pe la ora pranzului am intins-o spre locul stabilit. Ne-am ales un loc mai ferit de soare si ne-am pus pe treaba fiecare. Dupa un timp,am ramas sa prepar gratarul,baietii fiind in apa,unde deja se bagasera in seama cu niste fete care erau si ele venite ca si noi la o mica distractie de sambata dupa-masa. Deja incepusem sa-i invidiez,eu ma coceam pe langa gratar singur cuc,cu o berica pe post de companie necuvantatoare si ei se racoreau in apa alaturi de fete,care pareau ca-s puse pe distractie,tinandu-le isonul la glume prietenilor mei. Cum statea si ma uitam cu jind la ei,nefiind departe de drumul ce ne purtase pana acolo, mijesc cu coada ochiului o decapotabila ce venea agale pe drum. Intorc capul sa ma uit mai bine cine o conduce si o zaresc pe vecina mea de cartier,o bruneta buna in draci,singura-singurica in decapotabila ei rosie-visinie. Hm,imi zic in barba,ia uite,si-a scos Iuliana masina la promenada... oare un' s-o fi ducand singura la ora asta? Sau trece pe-aici numa' sa ne faca in ciuda?...
E momentul sa va spun ca Iuliana dealtfel,e o bunaciune de fata,inalta,cu niste ochi verzi care te baga im boale,un nasuc mic si putin carn si o gura nu prea mare dar cu niste buze perfect conturate,din care iti vine sa musti ca dintro piersica zemoasa.Mai adaugam niste sani nu prea mari dar obraznici si intepatori si pe care Iuliana are grija sa-i puna in evidenta mai mereu cand iese prin cartier prin bluze mulate si fara sutien,un miloc de viespe,funduletul mic si bombat si niste picioare luuuungi,luuungi de zici ca nu se mai termina. Toate astea ,adunate la o fata de 19 ani... Hm,papusa,las' ca pun eu mana pe tine,ma trezesc eu vorbind singur,sa vezi ce iti umbla baiatul la portbagaj... Si imi spun asta pe buna dreptate,fata e constienta ca natura a fost generoasa cu ea si e cu nasul pe undeva pe foarte sus,nebagand in seama mai pe nimeni inafara de prietenele ei la fel de fitzoase(si de bune) cu care deobicei preumbla toata ziua prin oras. Desi cum spuneam,suntem vecini de cartier de ani buni inafara de raspunsul la salutul meu,si-ala asa,din varful buzelor,n-am reusit sa scot mai multe de la ea... Insa iata ca lucrurile aveau sa ia o intorsatura neasteptata. Cum ma uitam eu asa inciudat dupa ea,iata ca tipa trece usor de noi,aruncandu-ne o privire de pe undeva de pe turnul Effel,cand deodata de sub capota masinii ei incepe sa iasa un fum alb si nu mai face 100 de metrii si se opreste brusc. O aud cum da la automat,insa in zadar,masina fumega zdravan si nu vrea sa-i porneasca nicicum. Portiera se deschide si superbele ei picioare isi fac aparitia,sprijinite pe niste tocuri destul de inalte si ascunse doar de niste minusculi pantalonasi scurti si albi care contrasteaza placut cu pielea ei bronzata si cu topul rosu si decoltat care se straduieste sa-i ascunda cat de cat sanii. Iuliana salta capota,moment in care e invaluita pe moment de fumul alb degajat de sub aceasta,se sprijina in maini de botul masinii si se uita in compartimentul motor ca...barbatii la farduri;) ca apoi sa ridice privirea si sa se uite in jur cu o fatza de corabie cu panzele rupte de furtuna. In timp ce-mi intorc capul sa-mi vad de gratarul meu,nu-mi pot stapanii un zambet tamp,pe care reusesc sa mi-l stapanesc cand imi aud numele strigat de o voce suava: Alex, hei,Aleeex! Ma fac ca ploua si imi vad de treaba mea si o mai las sa ma mai strige o data,intorcandu-ma de data asta spre ea si luandu-mi cea mai nedumerita fata fac semnul international "eu?". Daaaa,vine raspunsul,poti sa vi putiiiin? Imi stapanesc un ranjet crud si ma indrept alene spre ea,mergand de parca m-as duce la taiere.
-Buna Alex,imi spune ea odata ajuns aproape,cu un glas mieros,ma plimbam pe aici si deodata mi-a iesit fum de sub capota si mi s-a oprit motorul brusc. Stiu ca tu repari masini si daca tot am norocul sa fi pe aici,vrei sa te uiti ce are?
-Buna,ii spun si eu intr-un final,pai acuma daca am venit aici,hai sa aruncam o privire pe la motor(ca in decolteul ei aruncasem deja mai multe).
Dupa o inspectie rapida,imi iau o mina cat se poate de serioasa si decretez verdictul:
-Iuliana,treaba e simpla,ti-ai fiert motorul,ventilatorul asta de-aici(si-ii arat inculpatul) a zis ca e prea cald ca sa se mai invarta si ai ramas fara racire iar motorul s-a supraincalzit si de-asta s-a oprit brusc,bla bla bla,ii explic cu senzorii si toate alea,ea se uita la mine din ce in ce mai plouata si ma intreaba in final:
-Pai siii....mi-o poti repara?
-Cum sa nu,vi luni la mine la garaj si ne ocupam de ea. Acuma cauti pe cineva sa te tracteze sa te duca de aici,ca asa nu mai poti merge cu ea si luni o reparam.
-Hai mai Alex,pe cine sa chem sa ma traga?Nici o prietena n-are carnet si de-ar avea nu s-ar descurca...Hai ca stiu ca esti baiat bun,nu vrei sa ma ajuti si sa ma tragi tu pana la tine la garaj? Hai ca nu pe moca,te platesc cinstit,stai linistit.
-Hai mai Iuliana,cu baietii ce fac? Ii las cu ochii in soare,bla bla bla,ii indrug eu pe-acolo verzi si uscate,cand eu deja aveam planul facut sa ii duc masina,sa o repar si apoi sa profit de oportunitate cat se poate de mult,avand in vedere ca vroiam sa pun demult pula pe ea. Dupa codeli din partea mea si o groaza de rugaminti din partea ei,accept sa-i duc masina la mine la garaj,zbor pana la baieti de la care imi iau ramas-bun si le spun rapid ca o sterg ca am treaba si apoi cu decapotabila Iulianei dupa mine ne indreptam spre locuinta mea,unde am garajul in care lucrez. Ajunsi aici,Iuliana ma roaga iarasi sa incerc sa repar(pe masina,nu pe ea)ca are nevoie de ea si ca ce face pana luni,etc,etc.
-Bine mai,hai ca deja esti datoare vanduta,ma iei de la distractie si ma pui si la munca,fac eu pe victima,asta o sa te coste scump domnisoara!
-Hai mai Alex,nu mai fi asa,ti-am zis ca iti platesc cat imi ceri,numa' sa ma rezolvi cu asta...
-Da,da,bine,hai da si tu o tura pe acasa cat ma uit eu la masina,ca oricum n-ai ce face pe aici
-Nu,nu,stai linistit,daca nu te deranjeaza pot sa raman,imi place sa ma uit cum se lucreaza la masini,poate mai invat si eu ceva si data viitoare n-o sa mai am nevoie de ajutorul tau,face ea scotandu-mi limba si zambind.
-Ok,treaba ta atunci,stai sa te servesc cu un suc rece macar,sa nu te tin pe uscat,ii spun eu zambind
-Oh,mersi,esti un dragut,nu-s pe uscat,sunt uda bine... de la caldura asta,imi zice ea zambind strengareste.
-Aha,am inteles,deci un suc rece iti va face bine. Vrei cu gheata?
-Da,mersi,ar fi super,m-as racorii si mai bine.
-Bine,hai ca revin imediat,fa-te comoda pana atunci,ii spun punand o patura pe fotoliul pe care stau eu deobicei si meditez cand iau o pauza de lucru.
Plec rapid pana in casa,iau un ice tea din frigider,niste cuburi de gheata si ma intorc in garaj.
Iuliana statea asezata pe fotoliu picior peste picior si cu niste gesturi elegante fuma degajat cu o mana,cu cealalta mangaindu-se din varful unghiilor pe coapse. Ma opresc o clipa si contemplez tabloul,simitind cum imi creste pulsul si pantalonii devin neincapatori. A mea esti,imi zic,nu mai pleci tu de-aici necontrolata fata mea si de-ar fi sa lucrez pe moca.
Imi aranjez prohabul ca sa-mi maschez erectia,ma indrept spre ea si depun pe o mica masuta ce o aveam langa fotoliul respectiv bautura si gheata.
-Mai doriti ceva domnisoara?ma prostesc eu,imitand un ospatar in timp ce-i serveam ice tea-ul.
-Nu,e destul,mersi mult,imi spune razand,nu vreau sa te retin.
-Ok atunci,ma retrag,masina aia nu se va repara singura totusi. Daca imi permiti,trebuie sa ma schimb totusi in alte haine,nu de alta dar dupa aia o sa le pot arunca pe astea de pe mine. E cazul sa-ti spun sa te intorci pana ma schimb?ii spun zambind provocator
-Nu cred,am mai vazut barbati in...lenjerie intima,nu esti primul,stai linistit,iar eu nu-s rusinoasa defel,zice ea clipind din ochi sai verzi ca smaraldele.
-Bun,m-am linistit atunci,trebuie sa aflu mai multe despre tine Iuliana,pana acuma nu prea am vorbit prea multe din cate imi amintesc...
-Asa e,dar acum cred ca o sa vem timp,imi spune ea razand,daca poti vorbi in timp ce lucrezi putem discuta ce vrei tu. Intre timp eu ma apucasem de treaba si in cele vre-o patru ore cat am lucrat sub capota am vorbit cate in luna si-n stele,afalnd ca Iuliana e solo,nu are pe nimeni de mai bine de jumate de an,ca e studenta nus' ce facultate de limbi straine,cum a primit masina cadou cand a facut 18 ani(ala da cadou)de la parinti ei,etc etc,ajungand sa vorbim pana si ce pozitii sexuale prefera. Binenteles,in capul meu deja era un vartej mai ceva ca in blender si orice as fi facut nu ma puteam abtine sa nu trag cu ochiul la formele ei si sa ma chinui sa ma concentrez la ce lucrez in aceelasi timp. Dupa vre-o patru ore am reusit sa termin,ma ridic,imi idrept spatele si ii spun ca am terminat treaba.
-Gata,ai reusit?Si o sa mearga?imi spune ea neincrezatoare
-Normal ca va merge,doar n-am jucat sotron sub capota pana acuma ii spun,facand pe lezatul.
-Pai si ce era in final de vina,ma intreba ea si se ridica de pe fotoliu si venind langa mine,se apleaca peste motor sprijinindu-se in maini de masina,arcuindu-si spatele si bombandu-si fundul in fata mea,la nici o palma de "cricul" meu care incepuse sa prinda proportii din nou.
Ii explic mai pe intelesul ei care au fost problemele,timp in care Iuliana ajunsese sa se frece tot mai tare de mine,cu decolteul la vedere si raspandind un parfum care ma innebunea. La un moment dat,se ridica si intorcandu-se spre mine ma intreaba ce o costa afacerea.
Eu imi iau din nou un aer grav si incep sa-i spun cat ar costa treaba,timp in care ea ma urmareste amuzata,isi coboara privirea spre prohabul meu si ma intrerupe zicandu-mi:
-Alex,eu zic ca socoteala poate sa mai astepte,se pare ca ai si tu ceva aici ce are nevoie de un control,imi spunea ea si ma apuca de pula prin pantalon. Crezi ca n-am observat cum te uitai la mine pana acuma si cum te chinuiai sa-ti maschezi erectia? Mi-a placut ca nu esti badaran ca altii,sa profiti ca nu ma pricep la masini sau la altceva si sa te dai la mine,tocmai de-asta pe langa ce-ti datorez vei avea parte de un tratament special. Spunand asta,se lasa in jos,ma descheie rapid la pantalonii si ma lasa in chiloti. Eu deja eram mut,nu ma asteptam la miscarea asta din partea ei,imi rasturnase planurile,dar acum nu mai conta. Intre timp Iuliana ma scapase si de chiloti si imi luase madularul care ma durea de atata excitare in gura facandu-mi un oral de zile mari. Mi-am imfipt o mana in parul ei si am inceput sa-i dirijez miscarile oarecum,desi nu prea era nevoie,fata stia meserie.
La un moment dat,scoate pula din gura,o linge de jos pana sus si uitandu-se in ochii mei cu ochi aceia superbi ma intreaba daca imi place ce-mi face.
-Oh,Iuliana,mai ma intrebi,esti incredibila draga mea,de mult vroiam sa-ti simt buzele tale fine cum se muleaza pe scula mea si nu ma gandeam ca azi se va intampla asta...
-Aha,imi spunea ea,deci aveai fantezii cu mine drace! Atunci e bine,suntem pe drumul cel bun si mi-o ia iarasi la supt de ziceai ca ma mulge nu altceva.
-Ahhhh,Iuliana,ma....innebunesti gagico,ohhh...ce bine mi-o sugi,dumnezeule! Doamne,in ritmul asta,nu o sa mai rezist mult...
-Vrei sa ma opresc? face ea,uitandu-se strengareste la mine
-Nuuuu,dar...ohhh...vine incoace,ii spun si o ridic in sus catre mine si ezit o clipa,uitandu-ma la mainile mele murdare de uleiuri si alte minuni.
-Nu-i nimic,izbucneste ea in ras,ma excita barbatii plini de ulei,stai linistit,poti sa ...



    Login